• Čeština
  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • Polski

Restaurace

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

logo_benefit (1)

Restaurace U Dělové koule

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. . Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění mimo jiné pro rok 2016 TOP 10 v rámci

České republiky v Maurerově Grand restaurantu. TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína výrobce řepkový olejů , Pekařství Halíř Jičín., Pivovar Nová Paka u Jičína.


 

Fotogalerie

Denní menu:

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 17.7.2017
Polévka:

Hovězí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi 39,-

Hlavní jídlo 1:

Vepřový řízek naruby s domácí bramborovou kaší 129,-

Hlavní jídlo 2:

Masová dělostřelecká směs z vepřové panenky a hovězích špiček s hranolkami 129,-

Hlavní jídlo 3:

Smažený hermelín s vařenými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 125,-

Úterý 18.7.2017
Polévka:

Kuřecí zadělávaná polévka s masem a zeleninou 39,-

Hlavní jídlo 1:

Filátko z pstruha pečené na másle a kmínu s dušenou zeleninou a pažitkovými bramborami 135,-

Hlavní jídlo 2:

Kuře na paprice s dušenou jasmínovou rýží 125,-

Hlavní jídlo 3:

Risotto s pravými hříbky, špenátem, kapkou smetany a parmazánem 129,-

Středa 19.7.2017
Polévka:

Dršťková polévka z hlívy ústřičné 39,-

Hlavní jídlo 1:

Krůtí játra na grilu s hranolkami a ďábelskou omáčkou nebo rýží 135,-

Hlavní jídlo 2:

Vepřové výpečky se špenátem a domácími chlupatými knedlíky 139,-

Hlavní jídlo 3:

Španělská paella s mořskými plody 145,-

Čtvrtek 20.7.2017
Polévka:

Silný slepičí vývar s masem, zeleninou a kapáním 39,-

Hlavní jídlo 1:

Domácí burger s čedarem, červenou cibulku, slaninovým chipsem, hranolkami, domácí tatarksou omáčkou a salátem Coleslaw 139,-

Hlavní jídlo 2:

Pečená krůtí roláda z farmy Nové dvory pana Kořínka s máslovou bramborovou kaší 129,-

Hlavní jídlo 3:

Zapečená brokolice s třemi druhy sýrů, sýrovou omáčkou a rýží 120,-

Pátek 21.7.2017
Polévka:

Gulášová polévka speciál s chlebem od pana Halíře 39,-

Hlavní jídlo 1:

Konfitované kachní prsíčko se švestkovou omáčkou a domácími brambororvými plackami 159,-

Hlavní jídlo 2:

Pečená vepřová žebírka na medu a pivu s chlebem od pana Halíře nebo šťouchanými bramborami 149,-

Hlavní jídlo 3:

Bavorské vdolečky s povidly a domácí šlehačkou 120,-