Restaurace

Restaurace U Dělové koule 1866

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění. Pro rok 2016 :

  • TOP 10 v rámci České republiky v Maurerově Grand restaurantu.
  • TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína, Pekařství Halíř Jičín, Pivovar Nová Paka u Jičína.

Otevřeno máme každý den od 11:00 – 23:00. Přijďte se přesvědčit sami o kvalitách naší restaurace, nebo si nejprve prohlédněte nezávislé recenze:  Google, Tripadvisor

Od 11.00 do 15.00 podáváme polední menu, sezóní nabídku a zkrácený jídelní lístek. Od 15:00 podáváme menu z jídelního lístku.


 

Fotogalerie

Denní menu

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 17. 09. 2018

Polévka:

Kulajda se zastřeným vajíčkem 39,-

Babiččina bramboračka s pravými hříbky 39,- 

Hlavní jídlo 1:

 

Salát Caesar s krůtím masem, česnekovými krutony a parmazánem 139,-

Hlavní jídlo 2:

Libové vepřové výpečky z plece s bílým zelím a domácími bramborovými knedlíky 125,-

Smažený sýr Eidam s vařenými brambory a domácí tatarskou omáčkou 125,-

Hlavní jídlo 3:

Rozdušený hovězí gulášek jičínských ostrostřelců z hovězí kližky s čerstvým křenem, vídeňskou cibulkou a domácími houskovými knedlíky 129,-

Kynuté borůvkové knedlíky s tvarohem, zakysanou smetanou, přelité přepuštěným máslem / 3 x / 119,-

Úterý   18 . 09. 2018

Polévka:

Gulášová polévka speciál 39,-

Hovězí vývar s játrovou rýží 39,-

Hlavní jídlo 1:

Vepřový řízek z pečeně s lehkým bavorským bramborovým salátem a pečeným citronem 139,-

           

Hlavní jídlo 2:

¼ Pečené rychtářovy kachničky na medu, švestkách, jablkách a pomerančích s červeným zelím a variací domácích knedlíků 135,-

Hlavní jídlo 3:

Hovězí tokáň na červeném víně s restovanou paprikou s dušenou
jasmínovou rýží 125,-

Velký šopský salát se sýrem feta 119,-

Středa 19. 09. 2018

Polévka:

Brokolicový krém opečenou houtičkou 39,-

Hlavní jídlo 1:

Pečené kukuřičné kuře s mandlovou nádivkou s vařeným bramborem a jarní zeleninkou 135,-

Hlavní jídlo 2:

Dělostřelecká masová směs se steakovými hranolkami 129,-

Hlavní jídlo 3:

Bramborové halušky s brynzou a opečenou slaninou (nebo bez) a osmaženou cibulkou 125,-

Čtvrtek 20. 09. 2018

Polévka:

Hovězí vývar z žeber s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi 39,-

 

Hlavní jídlo 1 :

Kuřecí steak se šunkou, sýrem a broskví, s holandskou omáčkou a kroketami

(české retro) 139,-

 

Hlavní jídlo 2:

Holandský řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 129,-

 
Hlavní jídlo 3: Špagety carbonara s rukolou, sypané parmazánem 129,-  
Pátek 21. 09. 2018

Polévka :

Francouzská cibulačka se sýrovým krutonem 39,-

 

Hlavní jídlo 1:

Pomalu pečený Anglický roastbeef se zámeckou zeleninou, vařenými bramborami a domácí pikantní omáčkou 155,-

 

Hlavní jídlo 2:

Grilovaný steak z lososa s citrónovou omáčkou a hráškovým pyré 149,-

 
Hlavní jídlo 3: Zapečené palačinky s tvarohem, malinami a vanilkovou omáčkou 129,-  

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

logo_benefit (1)

Souhlasíte s využíváním cookies pro účely zlepšení funkcí tohoto webu? Více informací

Povolení používání cookies na tomto webu je nutné pro jeho používání. Přijměte toto nastavení, děkujeme

Zavřít