Restaurace

Restaurace U Dělové koule 1866

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění. Pro rok 2016 :

  • TOP 10 v rámci České republiky v Maurerově Grand restaurantu.
  • TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína, Pekařství Halíř Jičín, Pivovar Nová Paka u Jičína.

Otevřeno máme každý den od 11:00 – 23:00. Přijďte se přesvědčit sami o kvalitách naší restaurace, nebo si nejprve prohlédněte nezávislé recenze:  Google, Tripadvisor


 

Fotogalerie

Denní menu

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 13.11.2017
Polévka:

Gulášová polévka speciál 29,-

Dýňová polévka s nočkem zakysané smetany 29,-

Hlavní jídlo 1:

Pečený kohout na kořenové zelenině s dýňovým pyré 139,-

Ražniči / masový špíz s cibulí a paprikou / s pečenými tymiánovými brambory 129,-

Hlavní jídlo 2:

Vepřová kotleta Rybí oko / s kostí / s pepřovou omáčkou a hranolky 129,-

Hlavní jídlo 3:

Zeleninové ratatouille s kuskusem  125,-

 

Úterý 14.11.2017
Polévka:

Polévka z červené čočky s rajčaty  29,-

Hlavní jídlo 1:

Pečená krkovice na pivu s kysaným zelím a špekovými knedlíky 125,-

Hlavní jídlo 2:

Smažený holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší a okurkovým salátem 129,-

Hlavní jídlo 3:

Čerstvé penne s hříbkovou omáčkou a pažitkou sypané parmazánem 125,-

Středa 15.11.2017
Polévka:

Slepičí vývar s masem, zeleninou a drobením 29,-

Hlavní jídlo 1:

Panenská svíčková pečená s rozmarýnem a fazolovými lusky, švestkovou omáčkou a šťouchanými brambory 135,-

Hlavní jídlo 2:

Kuřecí Kung – Pao s oříšky a mladou cibulkou, jasmínová rýže 129,-

Hlavní jídlo 3:

Bramborová halušky s bryndzou / se slaninkou nebo bez / 125,-

Čtvrtek 16.11.2017

 

Polévka:   Fazolová polévka s uzeným masem   29,-
Hlavní jídlo 1 : 

Krůtí maso po námořnícku s červeným vínem a vajíčkem, jasmínová rýže 129,-

 

Hlavní jídlo 2:

Smažená vepřová játra se šťouchanými brambory a naší domácí tatarkou 125,-

Hlavní jídlo 3: 

 Papriky zapečené kozím sýrem a salátem z červené čočky 125,-

Pátek 17.11.2017

 

Polévka: 

Státní svátek

Hlavní jídlo 1:

 

Hlavní jídlo 2:

 

Hlavní jídlo 3:

 

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

logo_benefit (1)

Souhlasíte s využíváním cookies pro účely zlepšení funkcí tohoto webu? Více informací

Povolení používání cookies na tomto webu je nutné pro jeho používání. Přijměte toto nastavení, děkujeme

Zavřít