• Čeština
  • English
  • Deutsch
  • Polski

Restaurace

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

Restaurace U Dělové koule

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. . Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění mimo jiné pro rok 2016 TOP 10 v rámci

České republiky v Maurerově Grand restaurantu. TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína výrobce řepkový olejů , Pekařství Halíř Jičín., Pivovar Nová Paka u Jičína.


 

Fotogalerie

Denní menu:

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 24.4.2017
Polévka:

Hovězí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi (1/1,3,7)

Hlavní jídlo 1:

150g Hovězí pečeně na houbách s dušenou jasmínovou rýží nebo domácím houskovým knedlíkem (1/1,3,7) 125,-

Hlavní jídlo 2:

150g Krůtí steak na grilu se sušenými rajčaty a chřestem, zapečený mozarellou, s americkými bramborami (7) 129,-

Hlavní jídlo 3:

 250g Quiche – zeleninový křehký koláč s pažitkovými bramborami (1/1,3,7) 119,-

Úterý 25.4.2017
Polévka:

Karotkový krém s koriandrem a opečenou bagetkou (1/1,3,7)

Hlavní jídlo 1:

180g Hovězí tokáň na červeném víně s restovanými paprikami a cibulovou tarhoňou (1/1,3,12) 125,-

Hlavní jídlo 2:

150g Libový moravský vrabec na česneku s červeným a bílým zelím a domácími bramborovými knedlíky s osmaženou cibulkou (1/1,3,7) 129,-

Hlavní jídlo 3:

250g Domácí halušky s bryndzou a osmaženou cibulkou (1/1,3,7) 119,-

Středa 26.4.2017
Polévka:

Thajská ostrá polévka (1/1,3,7,9)

Hlavní jídlo 1:

150g Domácí hamburger z hovězího masa se slaninou, čedarem, čerstvou zeleninou, bramborovými chipsy a domácí tatarskou omáčkou (1/1,3,7,10) 145,-

Hlavní jídlo 2: 250g Domácí špecle s restovanou šunkou, listovým špenátem, sýrovou omáčkou, listovými saláty a parmazánem (1/1,3,7) 119,-
Hlavní jídlo 3:

250g Domácí špecle s listovým špenátem, sýrovou omáčkou, listovými saláty a parmazánem (1/1,3,7) 115,-

Čtvrtek 27.4.2017
Polévka:

Boršč se zakysanou smetanou a koprem (1/1,7)

Hlavní jídlo 1:

180g Rolované telecí hrudí na paprice s domácím karlovarským knedlíkem (1/1,3,7) 129,-

Hlavní jídlo 2:

150g Smažený vepřový řízek naruby s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátkem (1/1,3,7) 125,-

Hlavní jídlo 3:

200g Chřestové rizoto s kapkou smetany a parmazánem (7) 119,-

Pátek 28.4.2017
Polévka:

Krém z medvědího česneku se zastřeným vajíčkem (1/1,3,7)

Hlavní jídlo 1:

160g Maminha steak (vyzrálé australské hovězí ) s fazolkami na slanině a celou pečenou bramborou se zakysanou smetanou (7) 159,-

Hlavní jídlo 2:

150g Kuřecí kousky v sladkokyselé omáčce s dušenou jasmínovou rýží (1/1,3) 129,-

Hlavní jídlo 3:

300g Švestkové tvarohové knedlíky se zakysanou smetanou a přepuštěným máslem (1/1,3,7) 125,-