Restaurace

Restaurace U Dělové koule 1866

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění. Pro rok 2016 :

  • TOP 10 v rámci České republiky v Maurerově Grand restaurantu.
  • TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína, Pekařství Halíř Jičín, Pivovar Nová Paka u Jičína.

Otevřeno máme každý den od 11:00 – 23:00. Přijďte se přesvědčit sami o kvalitách naší restaurace, nebo si nejprve prohlédněte nezávislé recenze:  Google, Tripadvisor


 

Fotogalerie

Denní menu

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 16.4.2018

Polévka:

Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovou rýží 39,-

 

Hlavní jídlo 1:

Masový špíz na grilu s domácími americkými bramborami, tzatziky a ďábelskou omáčkou / minutka / 129,-

 

Hlavní jídlo 2:

Těstovinový salát s grilovaným krůtím masem, zastřeným vajíčkem, cibulovými kroužky a bylinkovou zálivkou  129,-

 

Hlavní jídlo 3:

Smažené žampiony s pažitkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou 125,-

 
Úterý 17.4.2018
Polévka:

Kuřecí zadělávaná polévka s masem a zeleninou 39,-

Hlavní jídlo 1:

Vepřová kotleta s rybí kostí na grilu s blanšírovanými kapustičkami a bramborou se zakysanou smetanou  /minutka / 139,-

Hlavní jídlo 2:

Španělský ptáček s domácími houskovými knedlíky nebo dušenou jasminovou rýží 129,-

Hlavní jídlo 3:

Směs trhaných salátů s grilovaným kozím sýrem, cherry rajčátky, ředkvičkami a medovou zálivkou 125,-

Středa 18.4.2018

Polévka:

Silný slepičí vývar s masem, zeleninou a kapáním 39,-

Hlavní jídlo 1:

Smažená aljašská treska s bramborovou kaší a opečeným citrónem 129,-

Hlavní jídlo 2:

Pečená krkovice na česneku s bílým zelím a chlupatými knedlíky 129,-

Hlavní jídlo 3:

Špagety Carbonara s parmazánem / minutka / 125,-

Čtvrtek 19.4.2018
Polévka:

Frankfurtská polévka s opečeným párkem  39,-

Hlavní jídlo 1 :

Kuřecí supréme s dušenou zeleninou a petrželovými bramborami 139,-

Hlavní jídlo 2:

Domácí bramborové gnocchi s listovým špenátem, kuřecím masem, smetanou a parmazánem 129,-

Hlavní jídlo 3:

Kapustové karbanátky s bramborovou kaší a rajčatovým salátkem 125,-

Pátek 20.4.2018
Polévka:

Bažantí vývar s kapkou koňaku 39,-

Hlavní jídlo 1:

Hovězí tataráček s opečenými topinkami 139,-

Hlavní jídlo 2:

Jarní trhaný salát se špičkami z panenské svíčkové a modrým sýrem 139,-

Hlavní jídlo 3:

Domácí zemlbába s jablky, hruškami a sněhovou krustou / delikátní záležitost /  125,-

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

logo_benefit (1)

Souhlasíte s využíváním cookies pro účely zlepšení funkcí tohoto webu? Více informací

Povolení používání cookies na tomto webu je nutné pro jeho používání. Přijměte toto nastavení, děkujeme

Zavřít