• Čeština
  • English
  • Deutsch
  • Polski

Restaurace

mauerlogo

ocenenilogo

nejezteblbelogo

Restaurace U Dělové koule

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. . Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění mimo jiné pro rok 2016 TOP 10 v rámci

České republiky v Maurerově Grand restaurantu. TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína výrobce řepkový olejů , Pekařství Halíř Jičín., Pivovar Nová Paka u Jičína.

 

Fotogalerie

Denní menu:

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 16.1.2017
Polévka:

Hovězí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi

Hlavní jídlo 1:

200g Kuřecí supréme na houbách s bramborovým pyré 139,-

Hlavní jídlo 2:

150g Krůtí soté s žampióny a pórkem, s hranolky nebo rýží 129,-

Hlavní jídlo 3:

250g Kapustové karbanátky s bramborovým pyré 119,-

Úterý 17.1.2017
Polévka:

Kulajda se zastřeným vajíčkem

Hlavní jídlo 1:

300 g Boloňské lasagne s bešamelem a masovým ragú 128,-

Hlavní jídlo 2:

150 g Kuře (stehenní řízek) na paprice s domácím houskovým knedlíkem nebo těstovinami 129,-

Hlavní jídlo 3:

250g Velký řecký salát se sýrem feta a rozpečenou bagetkou 119,-

Středa 18.1.2017
Polévka:

Bretaňská polévka s mušlemi

Hlavní jídlo 1:

120g Čerstvý norský losos na grilu s dušenou zeleninou a špenátovými bramborami 149,-

Hlavní jídlo 2: 150g Hovězí pečeně na houbách s variací domácích knedlíků nebo dušenou jasmínovou rýží 125,-
Hlavní jídlo 3:

180 g Čočka na kyselo se zapečenými paprikami s kozím sýrem a sázeným vajíčkem 119,-

Čtvrtek 19.1.2017
Polévka: Kuřecí loupežnická sedminásobná polévka
Hlavní jídlo 1:

180g Vepřový řízek naruby s domácí bramborovou kaší a salátem Coleslaw 129,-

Hlavní jídlo 2:

150g Krůtí játra na grilu s hranolky a ďábelskou omáčkou nebo dušenou rýží – minutka 125,-

Hlavní jídlo 3:

200g Zapečená brokolice s třemi druhy sýrů, olivami, kukuřicí se sýrovou omáčkou a dušenou jasmínovou rýží 119,-

Pátek 20.1.2017
Polévka:

Hrášková krémová polévka s opečenou houstičkou

Hlavní jídlo 1:

120g Neuvěřitelně dochucený tataráček  z mladého Jičínského býčka (roštěné) s kapary a česnekovými topinkami 159,-

Hlavní jídlo 2:

150g Filírovaná vepřová panenka s fazolkami na slanině a celou pečenou bramborou se zakysanou smetanou 145,-

Hlavní jídlo 3:

300g Domácí buchtičky se spousty šodó 119,-