Restaurace

Restaurace U Dělové koule 1866

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění. Pro rok 2016 :

  • TOP 10 v rámci České republiky v Maurerově Grand restaurantu.
  • TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína, Pekařství Halíř Jičín, Pivovar Nová Paka u Jičína.

Otevřeno máme každý den od 11:00 – 23:00. Přijďte se přesvědčit sami o kvalitách naší restaurace, nebo si nejprve prohlédněte nezávislé recenze:  Google, Tripadvisor


 

Fotogalerie

Denní menu

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 16.7. 2018

Polévka:

Kuřecí zadělávaná s masem a zeleninou 39,-

Hlavní jídlo 1:

Caesar salát s grilovanými krůtími prsíčky a česnekovými krutony 140,-

Hlavní jídlo 2:

Rozdušený hovězí gulášek z kližky s domácími bramboráčky a čerstvým křenem  145,-

Hlavní jídlo 3:

Tagliatelle se sušenými rajčaty, pórkem, olivami a bazalkovým pestem, sypané parmazánem 135,-

Úterý 17.7. 2018
Polévka: Hovězí vývar z žeber s celestinskými nudlemi 39,-
Hlavní jídlo 1:

 Masový špíz / krůtí prsíčko, vepřová panenka / s domácími americkými brambory 145,-

Hlavní jídlo 2: Záhorácký závitek plněný kysaným zelím s dušenou jasmínovou rýží nebo houskovými knedlíky 140,-
Hlavní jídlo 3:

                 

            Smažený sýr Eidam se šunkou nebo bez s petrželovými brambory a domácí tatarskou omáčkou  125,-                                                                           

Středa 18.7. 2018

Polévka:

Hráškový krém s opečenou houstičkou  39,-

Hlavní jídlo 1:

Grilované filátko z lososa s citronovou omáčkou, zámeckou zeleninou a pažitkovými brambory 149,-

Hlavní jídlo 2:

Vykoštěné Klatovské kuře na paprice s těstovinami nebo domácími houskovými knedlíky 135,-

Hlavní jídlo 3:

Směs trhaných salátů s cherry rajčátky a rozpečeným kozím sýrem, ořechy a medovou zálivkou  135,-

Čtvrtek 19.7.2018
Polévka:                              Slepičí vývar se zeleninou, masem a kapáním 39,-                                                                                                              
Hlavní jídlo 1 : Ball tip steak na grilu / špička hovězího ořechu / s fazolkami na slanině s omáčkou ze zeleného pepře a šťouchanými brambory 149,-
Hlavní jídlo 2: Libové vepřové výpečky s bílým zelím a variací domácích knedlíků 145,-
Hlavní jídlo 3: Gratinované žampiony plněné nivou s petrželovými brambory a domácí tatarskou omáčkou 135,-
Pátek 20.7. 2018
Polévka :

                    Krémová česnečka s opečeným toastem 39,-                                                   

Hlavní jídlo 1: Šafránové rizoto s grilovanými krevetami a rukolou 149,-
Hlavní jídlo 2: Vídeňský telecí řízek s opečeným citronem a lehkým bavorským bramborovým salátkem 149,-
Hlavní jídlo 3: Domácí lívance s borůvkovou pěnou a javorovým sirupem 135,-

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

logo_benefit (1)

Souhlasíte s využíváním cookies pro účely zlepšení funkcí tohoto webu? Více informací

Povolení používání cookies na tomto webu je nutné pro jeho používání. Přijměte toto nastavení, děkujeme

Zavřít