Restaurace

Restaurace U Dělové koule 1866

Dnes už legendární restaurace U Dělové koule 1866 s výzdobou z Prusko-rakouské války, která se odehrávala přímo v Jičíně,  nabízí tradiční místní, českou a středoevropskou kuchyni, čerstvé ryby, zvěřinu. Za poslední roky jsme díky Vám našim hostům  získali řadu ocenění. Pro rok 2016 :

  • TOP 10 v rámci České republiky v Maurerově Grand restaurantu.
  • TOP 10 v Královohradeckém kraji Mattoni Restu.

Naši dodavatelé jsou místní producenti a výrobci,  krůtí farma Nový dvůr pana Kořínka u Jičína, Bio farma Trávnice pana Vericha u Turnova, Masokombinát Jičín, Fabio Holín u Jičína, Pekařství Halíř Jičín, Pivovar Nová Paka u Jičína.

Otevřeno máme každý den od 11:00 – 23:00. Přijďte se přesvědčit sami o kvalitách naší restaurace, nebo si nejprve prohlédněte nezávislé recenze:  Google, Tripadvisor


 

Fotogalerie

Denní menu

na fotky jídel se můžete podívat na našem facebooku fcbicon

Pondělí 15.01.2018
Polévka:

Slepičí zadělávaná polévka s masem a zeleninou 39,-

Hlavní jídlo 1:  Domácí pečená sekaná s máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátem 125,-
Hlavní jídlo 2: Chilli con carne s dušenou jasmínovou rýží 129,-
Hlavní jídlo 3: Fusilli s houbovou omáčkou sypané parmazánem 119,-
Úterý 16.01.2018
Polévka: Hovězí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi 39,-
Hlavní jídlo 1: Vykoštěné kuře na paprice s těstovinami nebo domácím houskovým knedlíkem 129,-
Hlavní jídlo 2: Saltiboca (vepřová panenka) s parmskou šunkou a šalvějí, dušenou císařskou zeleninou a americkými bramborami 139,-
Hlavní jídlo 3: Rizotto z rýže Arborio s grilovanou zeleninou, sypané parmazánem 119,-
Středa 17.01.2018
Polévka:

Květáková krémová polévka s krutony 39,-

Hlavní jídlo 1: Vepřový řízek naruby s mačkanými bramborami s podmáslím 129,-
Hlavní jídlo 2: Pečená vepřová krkovice na česneku s listovým špenátem a domácími chlupatými knedlíky 125,-
Hlavní jídlo 3: Zeleninové ratatouille s kuskusem, parmazánem, extra virgin olivovým olejem a krémem balsamico
Čtvrtek 18.01.2018
Polévka:

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a kapáním 39,-

Hlavní jídlo 1 : Boloňské lasagne s masovým ragú, bešamelem a parmazánem 125,-
Hlavní jídlo 2: Čerstvá treska Cod na grilu se zámeckou zeleninou na másle a bramborovým pyré 139,-
Hlavní jídlo 3: Variace sýrů ( eidam,niva a olomoucké tvarůžky) s pažitkovými bramborami a naší domácí tatarskou omáčkou
Pátek 19.01.2018

 

Polévka: Česneková krémová polévka s parmazánem  a opečenou houstičkou 39,-
Hlavní jídlo 1: 1/4 Rychtářovy kachničky s červeným a bílým zelím a variací domácích knedlíků 139,-
Hlavní jídlo 2: Flank steak s grilovaným kukuřičným klasem a opečenými bramborami s tymiánem 149,-
Hlavní jídlo 3: Domácí zemlbába s jablky a sněhovou krustou 119,-

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

logo_benefit (1)

Souhlasíte s využíváním cookies pro účely zlepšení funkcí tohoto webu? Více informací

Povolení používání cookies na tomto webu je nutné pro jeho používání. Přijměte toto nastavení, děkujeme

Zavřít