Ресторан

GrandRestaurant20172

GrandRestaurantTalir20172

NejezteBlbeLogo20172

 

 

РЕСТОРАН U DĚLOVÉ KOULE

Уже ставший легендарным ресторан U Dělové koule 1866 с оформлением по мотивам Прусско-австрийской войны, проходившей непосредственно в Йичине, предлагает традиционную местную, чешскую и центрально-европейскую кухню, свежую рыбу, дичь. За последние годы благодаря нашим клиентам мы удостоились ряда премий, помимо прочего – TOP 10 за 2016 г.

м пределах Чехии в Grand restaurant Маурера и TOP 10 Градец-Краловского края Mattoni Rest.

Нашими поставщиками являются местные производители и изготовители – индюшиная ферма Nový dvůr г-на Коржинека под Йичином, биоферма Trávnice г-на Вериха под Турновом, Йичинский мясокомбинат, Fabio Holín под Йичином – производитель рапсовых масел, пекарня Halíř (Йичин), пивзавод в Новой Паке недалеко от Йичина.


 

Фотогалерея

меню дня:

на фотографии блюд вы можете посмотреть на нашем Facebook fcbicon

Pondělí 1.5.2017
Polévka:

Státní svátek

Hlavní jídlo 1:

 

Hlavní jídlo 2:

 

Hlavní jídlo 3:

 

Úterý 2.5.2017
Polévka:

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi

Hlavní jídlo 1:

150g Hovězí pečeně s rajskou omáčkou a domácími houskovými knedlíky nebo těstovinami (4,7,8,12) 129,-

Hlavní jídlo 2:

150g Kuřecí medailonky se sýrovou omáčkou a brokolicí s dušenou jasmínovou rýží

(1/1,7,9,12) 125,-

Hlavní jídlo 3:

150g Kapustové karbanátky s hlívou ústřičnou a trochou kopřiv se smetanovými bramborami (1/1,7,12) 119,-

Středa 26.4.2017
Polévka:

Thajská ostrá polévka (1/1,3,7,9)

Hlavní jídlo 1:

150g Domácí hamburger z hovězího masa se slaninou, čedarem, čerstvou zeleninou, bramborovými chipsy a domácí tatarskou omáčkou (1/1,3,7,10) 145,-

Hlavní jídlo 2: 250g Domácí špecle s restovanou šunkou, listovým špenátem, sýrovou omáčkou, listovými saláty a parmazánem (1/1,3,7) 119,-
Hlavní jídlo 3:

250g Domácí špecle s listovým špenátem, sýrovou omáčkou, listovými saláty a parmazánem (1/1,3,7) 115,-

Čtvrtek 27.4.2017
Polévka:

Boršč se zakysanou smetanou a koprem (1/1,7)

Hlavní jídlo 1:

180g Rolované telecí hrudí na paprice s domácím karlovarským knedlíkem (1/1,3,7) 129,-

Hlavní jídlo 2:

150g Smažený vepřový řízek naruby s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátkem (1/1,3,7) 125,-

Hlavní jídlo 3:

200g Chřestové rizoto s kapkou smetany a parmazánem (7) 119,-

Pátek 28.4.2017
Polévka:

Krém z medvědího česneku se zastřeným vajíčkem (1/1,3,7)

Hlavní jídlo 1:

160g Maminha steak (vyzrálé australské hovězí ) s fazolkami na slanině a celou pečenou bramborou se zakysanou smetanou (7) 159,-

Hlavní jídlo 2:

150g Kuřecí kousky v sladkokyselé omáčce s dušenou jasmínovou rýží (1/1,3) 129,-

Hlavní jídlo 3:

300g Švestkové tvarohové knedlíky se zakysanou smetanou a přepuštěným máslem (1/1,3,7) 125,-

Souhlasíte s využíváním cookies pro účely zlepšení funkcí tohoto webu? Více informací

Povolení používání cookies na tomto webu je nutné pro jeho používání. Přijměte toto nastavení, děkujeme

Zavřít